Farsali Unicorn Essence Antioxidant Serum

Serul facial de înfrumusețare care a devenit un adevărat succes în social media, Farsali Unicorn Essence este un produs care, de fapt, nu are nevoie de nicio introducere. Fără îndoială, a fost etichetat destul de rapid ca cel mai bine vândut produs, totuși, acest titlu nu se datorează eficacității sale – culoarea roză și consistența care se aseamănă unor lacrimi de unicorn este motivul pentru care atât de multe utilizatoare s-au îndrăgostit de acest produs. Această magie a făcut ca Farsali să fie unul dintre cele mai populare seruri faciale de iluminare a tenului. Și, deși bloggeri și influnețerii îi laudă eficacitatea, se pare că acest ser facil nu este foarte bun în îngrijirea zilnică a pielii. Aflați de ce un ser facial atât de bine vândut nu este neapărat cea mai bună alegere, mai ales dacă doriți să obțineți rezultate vizibile.

RECENZIE SER FACIAL FARSALI UNICORN

Aveți tenul tern și lipsit de strălucire? Serul facial de iluminare Farsali Unicorn Essence vă poate ajuta, deși poate fi considerat mai degrabă o bază de machiaj decât un tratament intensiv pentru piele. Vestea bună este că poate fi aplicat la nivelul tuturor tipurilor de piele, în special a pielii lipsite de strălucire cu nuanță neuniformă. Iată aici recenzia serului facial Farsali, care vă va permite să aflați câteva aspecte de bază despre acest produs. 

Capacitate: 10/30 ml

Ingrediente și senzație la nivelul pielii:

Producătorul subliniază faptul că acesta este un produs pe bază de apă cu o consistență 100% non-uleioasă, ceea ce ar trebui să fie o soluție perfectă pentru tenul gras cu tendiță seboreică. Un aspect care trebuie reținut este că acest produs nu este singurul ser facial pe bază de apă diponibil. În plus, formula include vitaminele A + C + E, care sunt extrase din superfructe. Care? Compoziția are la bază trei ingrediente naturale: fructele acai, goji și afine. Aceste trei fructe au rolul de a oferi pielii substanțe nutritive și de a da acestui ser facial culoarea sa magică. 

Astfel, culoarea roză a serului Farsali este ceea ce încântă cel mai mult utilizatoarele. Fără îndoială, această calitate diferențiază serul facial de alte produse similare disponibile în prezent pe piață. În plus, acest ser conține particule iluminatoare care, din nou, adaugă un element fantastic produsului. Din cauza consistenței mai degrabă lipicioase, unele utilizatoare descriu aplicarea acestui ser facial destul de problematică. 

Beneficii principale și instrucțiuni de utilizare:

Serul facial Farsali poate fi aplicat în câteva moduri: zilnic (prin masarea câtorva picături în piele dimineața și seara), ca bază de machiaj (prin tapotarea câtorva picături de ser înainte de aplicarea fondului de ten), ca agent de fixare a fardului de ochi (o picătură de ser combinată cu fardul de ochi îi extinde rezistența și intensifică nuanța). Cum se traduce acestă metodă vastă de aplicare în eficacitatea serului facial Farsali Unicorn Essence?

În primul rând, produsul este o bază de machiaj foarte bună – pregătește pielea pentru aplicarea produselor cosmetice colorate și le îmbunătățește rezistența. În plus, acest produs de îngrijire a pielii protejează pielea împotriva factorilor nocivi. Fără îndoială, Farsali Unicorn Essence este un ser facial care iluminează tenul, conferindu-i strălucire. De aceea, unele utilizatoare susțin că îl folosesc doar ca produs de iluminare deoarece nu este eficient ca produs de îngrijire a pielii. În plus, lista de ingrediente nu este bogată ca a altor seruri faciale din același interval de preț. Prin urmare, nu se poate spune că serul facial Farsali Unicorn Essence este un produs de îngrijire zilnică a pielii deoarece acționează mult mai bine ca un produs de machiaj.

REZUMAT:

Avantaje:

 • compoziție bogată de vitamine extrase din superfructe
 • acest ser are o formulă ușoară fiind un produs pe bază de apă
 • conține particule strălucitoare cu efect de iluminare
 • poate fi aplicat la nivelul tuturor tipurilor de piele
 • este extrem de eficient ca bază de machiaj
 • poate fi aplicat în câteva moduri
 • poate fi folosit ca agent de fixare a fardului de ochi

Dezavantaje:

 • multe persoane percep produsul ca un triumf al formei peste conținut
 • acest ser acționează mai bine ca bază de machiaj
 • nu oferă pielii regenerare profundă
 • preț prea ridicat raportat la efectele oferite
 • consistența lipicioasă poate îngreuna aplicarea

6.7 Scor total

Ingrediente:
9
Eficacitate:
5
Ușurință de utilizare:
8
Raport preț-calitate:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Trimite comentariu

Lasă un comentariu