Sesderma Reti Age Liposomal Serum

propunere atractivă pentru cele care sunt în căutarea unui produs bun de îngrijire a pielii este serul facial lipozomal, lansat de Sesderma, un produs ales de persoanele care preferă tratamentele de piele pe bază de vitamina A cu efect de întinerire. Chiar dacă este considerat un ser facial eficient pe bază de retinol, veți putea găsi și unele recenzii în care utilizatoarele compară prețul serului cu efectele oferite – și această comparație nu este deloc favorabilă. Merită subliniat că în ceea ce privește serurile faciale anti-îmbătrânire, Sesderma Reti Age nu este singura opțiune. Totuși, pare a fi una dintre alegerile de top, motiv pentru care ocupă acest loc în clasament. Aflați cum acționează acest ser facial și care sunt beneficiile sale asupra pielii. Credeți că vă va plăcea? 

RECENZIE SESDERMA RETI AGE LIPOSOMAL SERUM

Aveți un ten îmbătrânit și cuperozic? Este afectat de decolorare? Utilizarea serului facial lasat de Sesderma ajută la tratarea petelor pigmentare (melanodermie), pielii lăsate, cheratozei actinice și deshidratării. În orice caz, acest produs de îngrijire a pielii nu este recomandat femeilor însărcinate din cauza concentrației ridicate de retinol care poate provoca sensibilitate la soare. Continuați să citiți pentru a afla mai multe informați despre serul facial Sesderma. 

Capacitate: 30 ml

Ingrediente și senzație la nivelul pielii:

Cea mai distinctivă caracteristică a serului facial Sesderma este includerea a trei forme de retinol în formulă – retinol, retinil și retinaldehidă. Moleculele sunt încapsulate în nanozomi, ceea ce ar trebui să faciliteze pătrunderea produsului în piele. Merită reținut, totuși, că vitamina A în formă pură nu este întotdeauna benefică pentru piele, aceasta putând provoca sensibilitate la soare. În afară de vitamina A, formula serului facial Sesderma conține și vitamina E, peptide, coenzima Q10 și acizi care, printre altele, oferă un efect subtil de exfoliere.

Această abundență de ingrediente face serul destul de dens și lipicios. Nu este un produs complet natural deoarece conține câteva substanțe sintetice, care, de fapt, nu au mare importanță pentru majoritatea persoanelor. Totuși, acestea pot cauza iritații în cazul persoanelor cu piele sensibilă. 

Beneficii principale și instrucțiuni de utilizare:

Aplicarea serului facial Sesderma Reti Age este simplă, astfel încât orice persoană care a folosit cel puțin o dată un astfel de produs nu va întâmpina nicio problemă. Aplicarea presupune distribuirea câtorva picături de ser la nivelul tenului și masarea în piele cu ajutorul vârfurilor degetelor. Tapotarea delicată este, de asemenea, recomandată. Producătorul recomandă aplicarea unui produs cu factor SPF 50 imediat după aplicarea serului pentru a preveni efectele adverse ale soarelui. 

Atunci când este folosit cu regularitate, urmând cu strictețe toate instrucțiunile din broșură, serul Sesderma facilitează prevenirea îmbătrânirii pielii. Totuși, dacă pielea prezintă deja linii fine, produsul va avea nevoie de mai mult timp pentru a întineri și îmbuntăți rezistența pielii. Care sunt primele efecte? Folosit zilnic, serul Sesderma Reti Age îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii și sigilează apa în interior, ceea ce duce la dispariția senzației de piele strânsă. În plus, acest produs are proprietăți antioxidative, ceea ce înseamnă că previne stresul oxidativ și întârzie procesul de îmbătrânire prematură a pielii. Pe de altă parte, acest ser facial nu este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă.

REZUMAT:

Avantaje:

  • previne îmbătrânirea prematură a pielii
  • oferă rezultate satisfăcătoare de hidratare a pielii
  • dozator steril și convenabil pentru aplicarea serului
  • parfumul minunat face aplicarea plăcută
  • conține trei forme diferite de retinol
  • întinerește piele, totuși, efectul nu apare rapid
  • conține multe substanțe de care pielea are nevoie zilnic

Dezavantaje:

  • concentrația ridicată de retinol poate sensibiliza pielea
  • după aplicarea serului, se recomandă un produs cu SPF 50
  • consistența este lipicioasă, ceea ce poate îngreuna aplicarea
8.5 Scor total

Ingrediente:
9
Eficacitate:
9
Ușurință de utilizare:
10
Raport preț-calitate:
8
User Rating: 4 (1 votes)

Trimite comentariu

Lasă un comentariu