Nanoil Vitamin C Face Serum: Cel mai bun ser facial
Produs de top

Nanoil Vitamin C Face Serum: Cel mai bun ser facial

Câștigătorul de necontestat în râdul serurilor faciale recomandate este produsul cu formulă ușoară, versatil Nanoil Vitamin C Face Serum. De când a fost lansat pe piață, acesta a primit doar recenzii pozitive. În fiecare zi, apar comentarii favorabile privind un singur aspect – convingerea că acesta este cel mai bun ser facial cu vitamina C. Eficacitatea sa ridicată și capacitățile multifuncționale sunt datorate ingredientelor atent selectate de o calitate fără egal. Utilizatoarele apreciază efortul producătorului de a crea un produs universal care vizează cele mai frecvente probleme de piele. Aflați de ce Nanoil Vitamin C Face Serum este cel mai bun ser – recenziile vorbesc de la sine.

RECENZIE NANOIL VITAMIN C FACE SERUM

Dacă observați pete pigmentare, dacă pielea este ternă și pământie sau dacă vă confruntați cu acnee, alegeți serul facial Nanoil cu vitamina C. Va avea aceeași eficiență precum în cazul femeilor care s-au confruntat cu probleme similare. Acesta este un ser facial de iluminare, a cărui rol principal este de a îmbunătăți textura pielii și de a reda aspectul strălucitor. Cum acționează și de ce mii de femei sunt îndrăgostite de acest produs de îngrijire a pielii? Iată aici o scurtă recenzie a serului Nanoil – serul facial care a devenit un adevărat succes încă de la lansarea pe piață. 

Capacitate: 50 ml

Ingrediente și senzație la nivelul pielii:

Ingredientul principal al serului facial Nanoil este acidul ascorbic, cunoscut și sub denumirea de vitamina C. Experții subliniază că acest ser este îmbogățit cu cel mai recent și stabil derivat de vitamina C solubilă în apă (ne referim la Acidul Ascorbic 3-O-Ethyl), care în același timp este cea mai eficientă formă de vitamina C. Astfel, serul facial Nanoil își menține toate calitățile pentru mult timp, nu oxidează rapid și acționează eficient. Un alt ingredient important este extractul de rădăcină Punarnava (listat în INCI ca: Extract de rădăcină de Boerhavia Diffusa), cunoscut ca un antioxidant puternic. Acesta oferă pielii steroli vegetali, flavonoide și minerale prețioase. 

Nanoil - Ser facial cu vitamina C
Nanoil - Ser facial cu vitamina C
Serul facial de iluminare lansat de Nanoil. Pentru cele care doresc să-și mențină aspectul tineresc.

În ceea ce privește ingredientul de bază, în cazul serului Nanoil, acesta este apa, astfel încât, serul are o formulă ușoară, este apos și se absoarbe bine la nivelul pielii. Un alt aspect important este că nu lasă pielea uleioasă și acționează adânc sub suprafața pielii.

Beneficii principale și instrucțiuni de utilizare:

Datorită consistenție ușoare, serul facial Nanoil este ușor de aplicat. Trebuie să aplicați doar 2-3 picături pe tenul spălat, însă, dacă doriți să intensificați eficacitatea produsului, puteți folosi serul de două ori pe zi: dimineața și seara. Un aspect important însă este să aplicați întotdeauna o cremă/produs hidratant facial sau un ulei natural (mențiune: Nanoil oferă, de asemenea, aceste produse), odată ce serul este absorbit complet în piele. Urmarea acestor pași simpli vă va permite să vă bucurați de beneficiile maxime pe care serul facial Nanoil cu vitamina C vi le poate oferi.

Durează doar 2-3 săptămâni pentru ca petele pigmentare să dispară și pentru ca pielea să capete un ton uniform, netezime și strălucire. Tenul va căpătă un aspect mai tânăr, va deveni mai hidratat, hrănit și revitalizat. Aplicat cu regularitate, serul facial Nanoil reduce acneea și întărește capilarele slăbite, astfel încât pielea devine mai frumoasă și mai puțin iritată. Acest cosmetic poate fi aplicat, de asemenea, în zona gâtului și a decolteului pentru a menține rezistența pielii, aspectul tânăr și nuanța uniformă. În plus, Nanoil Vitamin C Face Serum este cel mai bun ser de întinerire care protejează pielea împotriva procesului de fotoîmbătrânire, previne apariția ridurilor și minimalizează riscul apariției petelor pigmentare. 

ȘTIAȚI CĂ…?

Serul facial Nanoil cu vitamina C nu este singurul ser profesional din oferta acestui brand. Dacă nu aveți nevoie de un facial de iluminare și evidențiere, care tratează decolorarea, puteți opta pentru:
Nanoil Retinol Face Serum
Nanoil Retinol Face Serum
Ser facial de întinerire pe bază de retinol
Află mai multe
Nanoil Hyaluronic Face Serum
Nanoil Hyaluronic Face Serum
Ser facial hidratant pe bază de acid hialuronic
Află mai multe
Nanoil Aloe & White Tea Face Serum
Nanoil Aloe & White Tea Face Serum
Ser facial de revitalizare pe bază de aloe vera și ceai alb
Află mai multe

REZUMAT:

Avantaje:

 • iluminează petele pigmentare și înbunătățește foarte eficient textura pielii
 • aplicat cu regularitate, oferă pielii un aspect tineresc
 • formula simplă nu provoacă iritații nici măcar la nivelul pielii sensibile
 • formă stabilă de vitamina C
 • potrivit pentru îngrijirea pielii de zi și de noapte
 • nu conține parabeni și siliconi
 • nu lasă o senzație uleioasă la nivelul tenului
 • doar 3 picături sunt necesare pe aplicație, ceea ce îl face un produs eficient
 • valoare bună pentru bani, mai ales dacă luăm în considerare cât de eficient este acest produs

Dezavantaje:

 • mai ușor de comandat online decât de găsit în magazinele obișnuite
 • recipientul din sticlă se poate sparge dacă alunecă din mâini
10 Scor total

Ingrediente:
10
Eficacitate:
10
Ușurință de utilizare:
10
Raport preț-calitate:
10
User Rating: 5 (1 votes)

Trimite comentariu

Lasă un comentariu