The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Serul facial The Ordinary cu vitamina B3 și zinc este unul dintre multele produse de îngrijire a pielii oferite de acest brand popular. Recenziile în mare parte pozitive primite de acest produs sunt datorate în principal formulei profesionale care oferă un tratament intensiv al pielii. Pe de altă parte, puteți găsi și opinii în care utilizatoarele susțin că efectele produse de cosmeticiee The Ordinary sunt prea puternice și, astfel, par a fi mai potrivite pentru tratamentele de salon. Aflați mai multe despre serul facial The Ordinary cu vitamina B3 și zinc și decideți singure dacă este un produs care merită cumpărat.

RECENZIE SER FACIAL THE ORDINARY

Descrierea oficială a serului The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% ne informează că formula este concepută pentru tenul gras și mixt cu semne de congestie. Astfel, dacă pielea dumneavoastră este predispusă la acnee și se irită cu ușurință și dacă aveți probleme în zona T, ar trebui să luați în considerare acest ser facial cu vitamina B și zinc. Mai multe detalii despre serul facial The Ordinary puteți găsi mai jos.

Capacitate: 30 ml

Ingrediente și senzație la nivelul pielii:

Nu se poate nega faptul că The Ordinary se asigură că produsele de îngrijire a pielii oferite de brand sunt alcătuite doar din cele mai bune ingrediente. În cazul acestui ser facial, cele două ingrediente principale sunt: vitamina B cu o concentrație de 10% și zincul a cărui concentrație nu depășește 1%. Ambele ingrediente sunt incluse în numele produsului deoarece dacă nu ar fi fost introduse în formulă, serul facial The Ordinary nu ar fi avut proprietățile pe care le oferă. De exemplu, serul tratează tenul gras și predispus la acnee care este afectat de puncte negre. Deși lista de ingrediente este scurtă și produsul este potrivit pentru vegani, din păcate, formula conține și câteva substanțe sintetice pe care pielea s-ar putea să nu le tolereze bine.

Consistența în sine este foarte ușoară și se absoarbe bine. Atenție însă, serul facial The Ordinary nu poate fi folosit împreună cu toate produsele de îngrijire a pielii. De exemplu, nu poate fi folosit cu produse pe bază de vitamina C, o substanță folosită frecvent de multe femei care doresc să trateze zonele decolarate și să revitalize tenul. 

Beneficii principale și instrucțiuni de utilizare:

Aplicarea serului facial The Ordinary cu vitamina B3 și zinc este simplă. Trebuie întâi să vă curățați pielea și apoi să distribuiți câteva picături de ser, masând delicat în piele. Mențiune: acest ser facial acționează intens, ceea ce înseamnă că pielea necesită protecție suplimentară prin aplicarea fie a unui produs hidratant, fie a unui ulei natural.

Ce puteți obține prin aplicarea regulată a serului facial The Ordinary cu vitamina B3 și zinc? Depinde de probleme tenului. De exemplu, dacă pielea este afectată de acnee, acest ser facial vă va ajuta, cu siguranță, să o eliminați. Dacă doriți să eliminați punctele negre, vă puteți aștepta ca acest ser facial să curețe tenul și să redea echilibrul pielii. Dacă pielea are tendința neplăcută de a se îngrășa și luci necontrolat, acest ser facial va regla funcționarea glandelor sebacee și va reduce astfel seboreea. Când este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, serul facial The Ordinary ar trebui să regenereze epiderma, trebuie totuși subliniat că poate genera și unele efecte secundare precum deshidratarea pielii. 

REZUMAT:

Avantaje:

 • poate fi aplicat dimineața și seara
 • oferă pielii zinc și vitamina B3, substanțe prețioase pentru piele
 • are o consistență ușoară de gel, prin urmare nu lasă un strat lipicios la nivelul tenului
 • formulă vegană
 • ajută glandele sebacee să funcționeze adecvat, ceea ce înseamnă cu tratează seboreea
 • combate iritațiile și calmează pielea
 • echilibrează nivelul pH-ului pielii

Dezavantaje:

 • are o concentrație ridicată de ingrediente
 • nu este potrivit pentru pielea sensibilă
 • acest ser nu poate fi folosit împreună cu produsele cosmetice pe bază de vitamina C
 • este mai potrivit pentru tratamentele în cadrul saloanelor
 • formula include și câteva substanțe sintetice
6.8 Scor total

Ingrediente:
6
Eficacitate:
9
Ușurință de utilizare:
8
Raport preț-calitate:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Trimite comentariu

Lasă un comentariu