Cum să adăugăm strălucire tenului? Top metode pentru o strălucire sănătoasă a tenului!

Ten strălucitor? Simplu! Iluminarea tenului vă permite să adăugați cu ușurință prospețime și strălucire tenului. Dacă nu știți cum să o faceți, descoperiți trucurile de mai jos!

Tenul radiant, strălucitor nu este un moft care va trece. Acesta este cel mai simplu mod de a vă menține tinerețea cât mai mult timp și de a vă simți bine în propria piele. Celebritățile știu deja asta și aleg efectul de #tenstrălucitor la aparițiile pe covorul roșu. Mai puțin înseamnă mai mult – machiajul pentru un ten strălucitor nu este exagerat sau supraîncărcat și este un pas mai aproape de o piele superbă!

Ten strălucitor în mod natural

Cum să facem pielea să strălucească? Desigur, îngrijirea corectă a pielii este primul pas. Nu trebuie să uitați că pielea arată cel mai bine, având o radianță naturală, atunci când este sănătoasă. Dacă pielea are un nivel suficient de hidratare și nutriție, tratată și protejată împotriva iritațiilor, are o strălucire naturală – aceasta este cel mai uluitor efect pe care trebuie să-l avem drept obiectiv.

Pentru a obține această strălucire naturală a tenului, puteți încerca abordarea coreeană în îngrijirea pielii – îngrijirea multietapizată a feței cu diferite produse, urmând ordinarea corectă de aplicare. Oferă rezultate incredibile. Trebuie să acționați pe câteva niveluri: hidratare, nutriție, reparare și protejare. Utilizați creme, seruri, măști și uleiuri naturale, însă cele mai bune efecte apar prin combinarea corectă a acestora.

O listă de reguli: cum să obțineți un ten strălucitor?

  1. Spălați-vă pe față de două ori pe zi – curățarea regulată a tenului este esențială dacă doriți o piele netedă și radiantă. Ideal, aceasta constă în două etape: îndepărtarea machiajului și curățarea tenului de ex. cu uleiuri. OCM – metoda de curățare cu ulei – este cea mai bună metodă de a face pielea să strălucească.
  2. Exfolierea celulelor moarte ale pielii în mod regulat – pielea arată cel mai bine atunci când este netedă și uniformă deoarece poate reflecta lumina pentru o strălucire incredibilă. Pentru a obține acest aspect, trebuie să folosiți regulat exfolianți enzimatici și mecanici. O perie facială este, de asemenea, o alegere minunată.
  3. Protejați tenul împotriva soarelui – radiațiile UV sunt inamicul principal al pielii care împiedică fără efort obținerea unui ten radiant și frumos. De aceea, trebuie să utilizați creme cu protecție solară și uleiuri naturale care oferă protecție.
  4. Mențineți pielea hidratată – condiția pielii – nivelul său de hidratare în particular – este, de asemenea, importantă atunci când vizăm un ten strălucitor. Utilizați seruri faciale hidratante, creme și măști umectante pentru a asigura un nivel adecvat de hidratare.

Top produse pentru ten strălucitor

În afară de cea mai bună îngrijire a pielii, folosiți produsele potrivite pentru a asigura un aspect strălucitor pielii, redându-i frumusețea și radianța. Ce produse merită folosite?

În ceea ce privește produsele de iluminare, cremele și măștile nu sunt eficiente. Doar serul facial cu concentrație ridicată, de iluminare vă poate oferi rapid și permanent un ten cu stălucire sănătoasă și vă poate uniformiza tonul pielii. Însă, nu orice ser! Cel mai bun ser de iluminare trebuie să conțină:

  • vitamina C cu proprietăți de iluminare
  • vitamina B care ajută la combaterea petelor pigmentare
  • vitamina A sau retinol anti-îmbătrânire
  • colagenul care revitalizeză tenul, oferindu-i strălucire

În caz de urgență: machiaj iluminator

Dacă aveți tenul extrem de uscat și tern și doriți să vă înfrumusețați aspectul imediat, aplicați un machiaj de iluminare – jocul de lumină vă oferă efectul dorit de #străluciresănătoasă.

Regula principală spune că trebuie să aplicați produsele treptat, construind intensitate, și alegând produse care oferă o strălucire naturală. Dacă dețineți un iluminator de calitate, aplicați-l în zonele pe care doriți să le intensificați: pomeți, zona de sub arcurile sprâncenelor, frunte, nas, bărbie, partea superioară a buzelor, colțurile ochilor. Mențiune: aplicați doar pe zonele netede ale pielii deoarece iluminatorul are tențința de a scoate în evidență imperfecțiunile, pielea neuniformă și ridurile.

De asemenea, rețineți să aplicați produsul cu moderație deoarece o cantitate prea mare de iluminator nu oferă un efect estetic. Ca întotdeauna, moderația este bine-venită.