Estée Lauder Advanced Night Repair

Serul de reparare a pielii lansat de Estée Lauder este alegerea frecventă a femeilor care sunt în căutarea unui produs care facilitează menținerea aspectului tânăr al pielii pentru mai mult timp. Totuși, conform unor recenzii, acesta nu este cel mai bun ser facial. De ce? Deoarece nu oferă o îngrijire naturală și, în plus, este conceput pentru rutina de înfrumusețare de noapte, ceea ce rezultă în recenzii mixte. Pentru a clarifica, unele utilizatoare sunt încântate de efectele obținute cu acest ser facial, în timp ce altele doresc soluții mai ieftine și mai bune. Și există câteva, cu atât mai mult cu cât Estée Lauder Advanced Night Repair este unul dintre cele mai scumpe seruri faciale disponibile în prezent. Continuați să citiți pentru a afla de ce această formulă merită titlul de ser facial legendar de noapte. 

RECENZIE SER FACIAL ESTEE LAUDER 

Piele deteriorată, lipsită de strălucire, obosită și ridată? Estée Lauder garantează că serul facial de reparare a pielii oferit este conceput pentru a combate aceste probleme de piele. Deși acest produs cosmetic este conceput în special pentru pielea matură, îmbătrânită și slăbită, poate fi aplicat la nivelul tuturor tipurilor de piele. În orice caz, recenziile sugerează vă acest ser facial nu repară toate problemele pielii. Aflați mai multe citind recenzia noastră.

Capacitate: 30/50/75 ml

Ingrediente și senzație la nivelul pielii:

Estée Lauder Advanced Night Repair are la bază substanța unică a brandului care poartă denimirea de Chronolux™. Această formulă inovativă este cunoscută pentru îmbunătățirea capacității naturale a pielii de a se regenera. Totuși, serul conține mai multe substanțe în afară de acest component misterios: acidul hialuronic care are rolul de a asigura hidratarea pielii, precum și ingrediente adiționale precum extractul de deojdie, extractul de mușețel, cafeina și multe altele. Fără îndoială, acesta este un produs bogat, totuși, această caracteristică nu este întotdeauna percepută ca un avantaj. În definitiv, pielea nu trebuie expusă simulatan la prea multe substanțe. 

Partea bună, în orice caz, este că deși serul facial Estée Lauder oferă o concentrație ridicată de ingrediente, acest cosmetic nu este nici uleios, nici dens. În plus, nu astupă porii și este bine absorbit de piele. Aceasta înseamnă că poate fi etichetat ca un ser facial cu formulă ușoară.

Beneficii principale și instrucțiuni de utilizare:

Producătorul recomandă implementarea acestui ser facial în rutina de înfrumusețare de noapte. Trebuie aplicat pe pielea curată înainte de aplicarea unui produs hidratant – distribuți câteva picături de ser la nivelul feței, gâtului și decolteului, masând delicat produsul. Nu este dificil și, de fapt, nu diferă foarte mult de metodele tipice de aplicare a produselor similare de îngrijire a pielii.

Evident, cu cât sunteți mai atente și mai persistente în aplicarea zilnică a produsului, cu atât rezultatele pe care vă așteptați să le obțineți vor fi mai bune. Totuși, merită reținut că rezultalele oferite de Estée Lauder Advanced Night Repair nu sunt, din păcate, suprinzătoare. Desigur, este un ser facial hidratant bun care ameliorează senzație de piele strânsă, reduce deshidratarea și lasă tenul strălucitor. Cu toate acestea, în ceea ce privește efectele anti-îmbătrânire și întinerire, acestea sunt abia vizibile, aspect subliniat de utilizatoare în recenzii. Totuși, după tratamentul cu acest ser, tenul are un aspect mai sănătos, mai proaspăt și mai bine odihnit, și acesta este motivul principal pentru care acest produs se bucură de o popularitate atât de mare. 

REZUMAT:

Plusy:

  • disponibil în câteva mărimi
  • formulă destul de ușoară și consistență nu foarte uleioasă
  • hidratează, adaugă o strălucire sănătoasă pieli și ameliorează iritațiile
  • conține extracte de plante, vitamine și acid hialuronic
  • produsul este disponibil online și în magazinele obișnuite
  • recipient bine conceput cu dozator convenabil

Minusy:

  • prețul este prea ridicat raportat la efectele oferite
  • numărul mare de ingrediente poate suprasolicita pielea
  • compoziția nu este complet naturală
  • serul este conceput doar pentru rutina de înfrumusețare de noapte
7.9 Scor total

Ingrediente:
7
Eficacitate:
8
Ușurință de utilizare:
9
Raport preț-calitate:
7
User Rating: 4 (1 votes)

Trimite comentariu

Lasă un comentariu