Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate pare a fi un ser facial de noapte foarte popular. Acest concentrat de îngrijire a pielii este considerat a fi un remediu pentru pielea slăbită. Deoarece este unul dintre cele mai costisitoare seruri faciale, înlocuitoarele sale sunt, în multe cazuri, preferate în locul originalului. Recenziile sugerează că este un ser bun, dar nu cel mai bun ser facial din acest interval de preț. Aceasta înseamnă că pentru același preț, puteți achizițina produse mai bune și mai eficiente. Vestea bună este că dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul pielii cu serul facial Kiehl’s, acest obiectiv poate fi îndeplinit destul de ușor și eficient. Aflați ce vă poate oferi acest ser facial și de ce nu este neapărat cea mai bună alegere din această categorie. 

RECENZIE SER FACIAL KIEHL’S 

Tenul dumneavoastră este tern și lipsit de viață? Puteți opta pentru acest concentrat pentru îngrijirea de seară lansat de Kiehl. Acest ser facial acționează la nivelul pielii terne și lipsite de nutrienți care are nevoie de regenerare. Merită reținut, totuși, că nu este un ser avansat. Nu este recomandat pentru problemele grave de piele. Serul poate oferi pielii doar o îngrijire obișnuită de seară. Ce ar trebui să știți despre serul facial Kiehl? Vă prezentăm mai jos recenzia.

Capacitate: 15/30/50 ml

Ingrediente și senzație la nivelul pielii:

Primul aspect care ne atrage atenție este faptul că serul facial Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate conține 99,8% substanțe de origine naturală. Fără îndoială, acesta este un avantaj imens, totuși, pielea noastră chiar are nevoie de toate aceste substanțe? Două dintre substanțele incluse în formulă sunt: uleiul de lavandă (ulei esențial) cu proprietăți de calmare a iritațiilor și squalena derivată din ulei de măsline de care pielea are nevoie pentru a-și menține nivelul adecvat de hidratare. Mare parte din compoziție este alcătuită din 10 uleiuri naturale, dintre care majoritatea sunt uleiuri esențiale care pot provoca iritații dacă sunt folosite prea frecvent.

Merită, de asemenea, reținut că serul facial Kiehl’s Midnight Recovery este mai mult un ulei facial, fiind mai dens decât alte produse similare. Astfel, nu va fi bine tolerat de toate tipurile de piele, de ex. de tenul gras. 

Beneficii principale și instrucțiuni de utilizare:

Aplicarea serului facial lansat de Kiehl’s este departe de a fi problematică. În general, aceasta necesită doar doi pași ușor de urmat. Primul este de a curăța pielea temeinic și de a aplica 2-3 picături de ser, distribuindu-le delicat la nivelul obrajilor, frunții și bărbiei. Producătorul subliniază vă acest produs de îngrijire a pielii este eficient atunci când este utilizat individual, ceea ce înseamnă că nu este necesară aplicarea unei creme faciale, totuși, eficiența serului poate fi redusă. 

Utilizat zilnic conform instrucțiunilor, serul facial Kiehl’s Midnight Recovery îmbunătățelte rezistența și reface textura pielii. În plus, producătorul promite că efectele devin vizibile după aproximativ 8 săptămâni, însă prima aplicare vă va oferi o piele mai strălucitoare. Cu toate acestea, utilizatoarele susțin că primele efecte apar după mai mult timp, mai ales în cazul pielii deshidratate și lipsite de substanțe nutritive. Pe de altă parte, nu se poate nega că serul Kiehl’s conferă un aspect plin de prospețime și poate fi considerat un element de calitate în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Totuși, este recomandată utilizarea serului împreună cu alte produse de îngrijire a pielii, lansate de brandul Kiehl’s. 

REZUMAT:

Avantaje:

  • are la bază substanțe naturale de îngrijire a pielii
  • se ajustează ritmului natural al pielii
  • este eficient în îngrijirea și regenerarea pielii
  • conține uleiuri naturale vegetale
  • trei capacități disponibile
  • este comercializat într-un recipient convenabil cu un dozator ușor de folosit

Dezavantaje:

  • preț prea ridicat raportat la efectele oferite
  • aroma de plante a serului nu este tolerată bine de toate utilizatoarele
  • serul poate fi aplicat doar noaptea
8.2 Scor total

Ingrediente:
9
Eficacitate:
9
Ușurință de utilizare:
10
Raport preț-calitate:
5
User Rating: 4 (1 votes)

Trimite comentariu

Lasă un comentariu