Ten impecabil într-o clipă. Descoperiți câteva trucuri utile și obțineți o piele strălucitoare

Aveți nevoie să arătați uluitor pentru un eveniment important care va avea loc în curând? Ați stat târziu noaptea (studiind din greu, evident!) și acum pielea lasă mult de dorit? Vă prezentăm câteva sfaturi despre cum puteți să vă tratați și înfrumusețați rapid tenul. Descoperiți câteva trucuri utile din partea unor artiști de machiaj recunoscuți în toată lumea, care sunt responsabili pentru aspectul unor vedete precum Beyonce, Lady Gaga și Jennifer Lopez.

Trucuri de tratare a tenului obosit într-o clipă

Trucurile pe care le veți învăța într-un moment nu vă vor ajuta neapărat să revitalizați pielea obosită. Însă, vor reuși să camufleze toate imperfecțiunile și petele tenului în doar câteva momente. Câteodată, nu avem timp suficient la dispoziție pentru a ne expune tenul la tratamente de înfrumusețare intense, însă trebuie să arătăm impecabil chiar acum!

Cum să ne îndeplinim acest obiectiv?

  1. Utilizați un auto-bronzant. Dacă îl folosiți sistematic la fiecare 3 sau 4 zile, vă puteți asigura că bronzul obținut în timpul verii va rezista până la iarnă. Aplicarea regulată a unui exfoliant facial este, de asemenea, importantă deoarece asigură distribuirea uniformă a auto-bronzantului. Îndepărtați celulele moarte ale pielii de cel puțin două ori pe lună dacă doriți să creați un broz fals fără pete. Atunci când tenul are un aspect nefavorabil dimineața, perlele de bronzare vă vor ajuta să împrospătați imediat aspectul tenului. Nimeni nu va observa că pielea este ternă și obosită dacă aplicați o pudră bronzantă.
  2. Este timpul să apliați un machiaj care va adăuga strălucire pielii. Utilizați farduri de sprâncene în nuanțe deschise, iluminator pudră și un auto-bronzant, dar nu cel clasic. Încercați un auto-bronzant cu particule aurii, strălucitoare, care reflectă lumina. Astfel, veți reuși să camuflați imperfecțiunile pielii și să obțineți un ten cu aspect mai puțin obosit.
  3. Aplicați fard de obraz la nivelul pomeților. Fără îndoială, acesta este un produs cosmetic minunat care va crea imediat impresia unui ten plin de prospețime, odihnit și rumen. Totuși, nu exagerați cu fardul de obraz. Asigurați-vă că produsul cosmetic accentuează subtil pomeții. Cu alte cuvinte, doar atunci când este aplicat cu moderație, fardul de obraz oferă pielii un aspect plin de sănătate și tinerețe. Evitați fardul de obraz în nuanțe aprinse de roz, roșu și portocoliu deoarece aceste culori pot evidenția paloarea tenului.
  4. Folosiți un ulei natural! Aplicate la nivelul pielii, uleiurile naturale de înfrumusețare iluminează și înfrumusețează imediat pielea. Aspectul tern și obosit va dispărea surprinzător de rapid. Dacă doriți să obțineți o piele strălucitoare și să impresionați pe toți cei din jur, combinați un ulei la alegere cu o cantitate mică de fard de ochi perlat și o picătură de fond de ten. Distribuiți amestecul la nivelul tenului și/sau a altor zone ale corpului. Efectul va fi incredibil – doar încercați.
  5. Un alt truc care vă va ajuta să obțineți un ten cu aspect bine odihnit este aplicarea corectă a anticearcănului la nivelul pielii din zona ochilor (cearcăne). Totuși, merită reținut că nu trebuie aplicat chiar sub ochi, ci un pic mai jos. De asemenea, încercați să trasați un triunghi cu anticearcănul și să-l estompați în piele. Dacă doriți să obțineți un aspect plin de prospețime, alegeți un anticearcăn cu un ton sau două mai deschis decât fondul de ten aplicat la nivelul tenului.

În ultimul rând, merită reținut că niciun machiaj, chiar și atunci când este efectuat cu produse cosmetice de calitate, nu va îmbunăți aspectul tenului dacă pielea nu este îngrijită corespunzător. Astfel, încercați să vă mențineți tenul bine hidratat și hrănit. De asemenea, o idee bună este să aplicați câteva cuburi de gheață înainte de aplicarea cremei sau tonerului. Pentru a facilita acest truc, înfășurați cuburile de gheață într-un material curat – veți avea mai mult control asupra cuburilor de gheață.