Remedii Naturale DIY Pentru Machiaj – Căi sigure pentru o înfățișare frumoasă

Produsele profesionale de înfrumusețare care se găsesc în comerț conțin, adesea, substanțe chimice sintetice care sunt agreate când fac parte din planul de frumusețe. Cu toate acestea, pericolul pentru pielea ta s-ar putea să fie mare. Tehnologia a făcut progrese și astăzi poți avea încredere în metode sigure și naturale pentru a obține o înfățișare frumoasă. Află mai multe despre cum să-ți faci machiajul acasă cu produse naturale în această postare.

Ce este machiajul natural?

Machiajul natural folosește produse care au ingrediente naturale și ține cont de sănătatea pielii și de bunăstarea ta. Desigur, acest lucru face referire la prevenirea ambalajului toxic și la limitarea numărului de produse chimice sintetice care pot provoca alergii și iritații. Diferitele produse naturale de machiaj se pot obține, astăzi, făcându-le acasă. Acestea pot fi folosite pentru un look natural sau unul artizanal.

Hidratant natural

Hidratarea este una dintre cele mai importante aspecte ale frumuseții. Folosind produse naturale de hidratare, vei aduce mai multă umiditate în piele. Acest lucru îi va oferi pielii tale un look incomparabil și rezultatele vor fi mai visible decât cele realizate prin intermediul produselor profesionale. Uleiurile naturale sunt perfecte pentru hidratare și sunt o variantă excelentă pentru a împiedica uscarea, îmbătrânirea și deteriorarea pielii. Uleiul de măsline, avocado și extraction de jojoba sunt doar câteva exemple de produse hidratante naturale și pot fi aplicate pe față înainte de a folosi fondul de ten.

Fard de pleoape natural

Folosind produse sigure și naturale, poți obține efecte spectaculoase datorită culorilor delicate și pudra fină folosită pentru prepararea fardului de pleoape. Pentru a realiza acest lucru, puteți folosi făină de ovăz, henna organică sau talc, despre care se spune că pot contribui la echilibrarea sebumului. Pudrele acestea sunt și ele eficiente pentru reducerea luciului excesiv al pielii. Pentru obținerea unei culori mai intense, poți folosi fructe și legume. Acest lucru îți oferă o variedadă bogată de culori și texturi. Pentru a obține o culoare unica, puteți amesteca diferite fructe sau ingrediente pentru a vă juca cu pigmenții naturali și a vă perfecționa look-ul.

Decorațiuni naturale pentru buze

Culoarea buzelor se poate realiza, de asemenea, prin folosirea produselor naturale. Unele ingrediente populare sunt făină de cacao, semințe de cătină, orhidee, țelină, cafea etc. Pentru obținerea unui efect mai intens, poți folosi semințele de cătină amestecate cu miere și semințe de sâmbure roșii sau negre. Acest lucru va oferi un efect ușor în culori precum roșu, roz, maro sau negru.

Machiajul de machiaj natural

Ritualul de machiaj nu ar trebui lăsat în urmă atunci când se folosesc produse naturale. În primul rând, trebuie să cureți în mod adecvat fața pentru a o elibera de impurități și de toxine. Acest lucru poate fi realizat cu un exfoliant natural, cum ar fi o pastă de verdeață, sau un exfoliant preparat acasă din zahăr muscata, ulei de măsline și suc de lămâie.

Apăsați usor fondul de ten pe piele și apoi aplicați pudra pentru un efect natural. Nu uitați să aplicați și produsele de iluminare, cum ar fi farduri diferite, blush-uri și rimel. De asemenea, nu uitati sa folositi o discheta pentru a curata excesul de produse si a preveni acumularea lor in zonele fara vopsea ale pielii. Dacă vrei un look mai bold, poți folosi produse naturale mai intense și a experimenta cu hobanșii.

udiție

Dulcele profil natural poate fi creat și prin produsele profesionale. De exemplu, pudra de cacao poate fi folosită pe conturul feței, iar bronzerul natural poate adăuga contururi delicate și aspect luminos la ten. Pudrele de cacao și cafea vei oferi și un plus de luminozitate zonei sub ochi. Aceste produse sunt usor de prepare acasa, si iti pot oferi exact rezultatele dorite.

Produse de îngrijire naturală

Îngrijirea naturală din fiecare zi are de asemenea beneficii. Uleiurile naturale și ceaiurile verzi pot fi aplicate pe pielea ta pentru a reduce inflamația și regenerarea celulelor. Acest lucru poate ajuta la prevenirea lăsării pielii cauzate de îmbătrânire.

Masca de față naturală

Mască naturală pentru față este un must dacă vrei să iți îmbunătățești starea tenului. Se pot folosi diferite ingrediente precum miere, iaurt, suc de fructe sau pulbere