Rimmel lansează o dată cu noua colecție de îmbrăcăminte, gama Fresh Skin!

După ce a devenit gata să se certe pentru a împărți lumea machiajului în două categorii, Rimmel London a lansat noua lor colecție, numită Fresh Skin. Ea vine cu fundație, corecție, pudră, buze și multe altele. Această colecție a fost creată pentru a aduce pe piață noi produse folosite pentru a vă pune în valoare frumusețea naturală. Datorită lor, această colecție de produse va avea un efect modern și ușor, care se potrivește cu stilul tău.

În această colecție, fundația și corecția Fresh Skin oferă în același timp acoperire și hidratare. Formula sa specială conține Vitamina E și extractul de ageni marini pentru a oferi pielii voastre un efect strălucitor. Acest lucru vă va oferi pielea voastră cu un aspect fără probleme, uniformizat și luminos. .

Corecția Fresh Skin

Corecția Fresh Skin a fost creată pentru a oferi o acoperire ușoară, naturală și delicată asupra pielii. Cu aceasta, se poate umple liniile fine și petele colorate din piele. Produsul este perfect pentru oricine, deoarece se poate potrivi cu orice culoare sau segment de vârstă a pielii. Oferă o acoperire perfectă în 3 secunde, astfel încât pielea voastră să arate mai sănătoasă și mai luminată în același timp.

Formula sa pe bază de ulei conține unt de Shea, ulei din sâmburi de struguri și vitamina E, care ajută la hidratarea și liniștirea pielii. Acest lucru se realizează prin activarea producției naturale de colagen. Așadar, se consolidează și aliniază liniile fine și se intensifică pigmentarea pielii.

Fundația NFA

Fundația Fresh Skin NFA (Natural Finish Appeal) este cea mai bună alegere pentru cei care caută o fundație naturală. Acest produs a fost creat pentru a permite pielii și luminozității tale pentru a se vedea și a se simti irezistibil. Aceasta oferă un finisaj fin pe pielea ta, oferind o acoperire naturală și luminată.

Aceasta conține extract de agenți marini, antioxidanți și uleiuri hidratante, care hrănește în mod optim pielea ta. Formula sa pe bază de ulei are proprietăți antiseptice pentru prevenirea inflamațiilor și a erupțiilor cutanate. Produsul se potrivește perfect tenului pentru a oferi o culoare naturală, luminată și radiantă.

Alte produse din gama Fresh Skin

Pudra Fresh Skin – Această pudră are o textură fină și netedă. Ea se poate utiliza pentru a matifia și bloca culoarea, prevenind aspectul peelingului și al vechii. Formula sa pe bază de ulei are proprietăți antiseptice pentru prevenirea erupțiilor cutanate și netezește liniile fine de pe suprafața pielii.

Cremă de pleoape -Cremă pentru pleoape Fresh Skin oferă nu numai un efect de rafturi, ci și hidratează pielea sensibilă din zona ochilor. Acidul hialuronic, vitamina E și alte ingrediente importante ajută la reîmprospătarea și oferirea unui plus de strălucire privirii voastre.

Rujul mate Fresh Skin – Acest ruj mate uscat oferă buzelor voastre o senzație ușoară și suplă. Are proprietăți hidratante intense și nu usucă buzele, cu tărâțe de măsline hidratante, pentru o strălucire uimitoare. Acesta se poate folosi pentru a obține un look natural sau pentru a crea un look mai dramatic.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui nou machiaj care să vă pună în valoare frumusețea naturală, încercați gama Fresh Skin de la Rimmel London. Aceasta conține produse create special pentru a oferi pielea voastră cu un look natural și luminos. Formulele pe bază de ulei sunt bogate în vitamine și antioxidanți, oferind hidratare și luminozitate pielii voastre. Produsele sunt perfecte pentru orice nuanță de ten și în mod sigur vă vor oferi rezultatele pe care vi le doriți!