Piele ca machiată cu aerograful – 7 moduri de a obține un aspect superb!

Când vă uitați la modelele de pe copertele revistelor, probabil realizați că pielea impecabilă, incredibil de netedă este efectul efortului designerului grafic. Vă doriți, totuși, ca pielea dumneavoastră să aibă un aspect atât de superb. Credeți sau nu, este posibil! Descoperiți 7 moduri de a obține o piele ca machiată cu aerograful!

Punctele negre, anceea, petele – asta a planificat mama natură pentru pielea noastră. Într-o lume perfectă – lipsită de substanțe chimice, toxine și stres – am arăta mult mai bine, chiar și fără saloanele de înfrumusețare. Din păcate, trebuie să depunem eforturi pentru a obține o piele ca machiată cu aerograful. Din fericire, acest aspect este posibil și, contrar aparențelor, nu este dificil de obținut. Continuați să citiți pentru a afla cum să folosiți remedii preparate acasă pentru o piele ca machiată cu aerograful.

Piele ca machiată cu aerograful. Cum este?

Să începem prin a spune ce înseamnă piele ca machiată cu aerograful. Știm cu toate că munca unui designer grafic are câteodată rezultate nefavorabile și, în plus, chiar nu ne dorim acel aspect lipsit de naturalețe. Dorim să arătăm incredibil și natural – acesta este obiectivul nostru: o piele netedă, fără imperfecțiuni. Chiar dacă drumul care duce acolo nu este deloc neted și simplu și necesită sacrificii, este necesar. Trebuie să realizați că nu veți obține o piele ca machiată cu aerograful printr-o singură apăsare în lumea reală – aveți nevoie de regularitate și angajament.

7 moduri de a obține piele impecabilă!

1) Alimentația sănătoasă este un pas esențial

Este imposibil să arătăm bine dacă organismul este lipsit de substanțe nutritive. O alimentație sănătoasă, echilibrată, bogată în următoarele ingrediente este esențială pentru îmbunătățirea aspectului.

  • AGE, acizi grași esențiali (omega)
  • vitaminele A, C, E, K, D, vitaminele B
  • săruri minerale: zinc, siliciu, calciu, potasiu, fier, iod.

2) Dublă hidratare

Hidratarea este un alt element esențial. Dubla hidratare înseamnă că trebuie să aplicați produse hidratante de zi/noapte și să hidratați organsimul din interior zilnic. Consumul a cel puțin 1,5 litri de apă în fiecare zi îmbunătățește aspectul pielii!

3) Uleiuri pentru îngrijirea tenului

Uleiurile, de asemenea, au un rol foarte important în îngrijirea zilnică a pielii. De ce ar trebui să le folosiți? Deoarece uleiurile sunt emolienți naturali – substanțe are previn deshidratarea. Unele uleiuri au beneficii suplimentare, de exemplu, efect antibacterian, protecție solară, calmarea iritațiilor, intensificarea elasticității, efect anti-îmbătrânire. Uleiul de argan, uleiul de migdale dulci și uleiul de jojoba sunt cele mai bine vândute produse. Utilizați-le în locul produselor hidratante, adăugați-le în măștile faciale preparate acasă sau utilizați-le pentru OCM (metoda curățării cu uleiuri) după combinarea unui ulei preferat cu uleiul de ricin.

4) Armată de antioxidați puternici

Antioxidanții sunt alte substanțe necesare pielii – ingrediente care neutralizează radicalii liberi care cauzează stres oxidativ și îmbătrânire prematură. Pielea care arată ca machiată cu aerograful nu poate fi obțintă fără aceștia. Cei mai buni antioxidanți includ: vitamina C, flavoinoidele, licopenul, beta-carotenul, coenzima Q10 etc.

5) Eroul pielii netede: exfoliantul

Exfoliantul este o metodă minunată de a obține piele impecabilă, netedă și frumoasă. Dacă încă nu profitați de avantajele acestui produs simplu, este timpul să-l introduceți în rutina dumneavoastră de îngrijire a pielii – un exfolinat o dată sau de două ori pe săptămână este tot ce aveți nevoie pentru a observa diferența. Alegeți fie un exfolinat mecanic cu particole abrazive, fie un exfoliant enzimatic, de ex. pe bază de acizi AHA. Indiferent de tip, exfoliantul accelerează procesul natural de exfoliere a pielii, îndepărtând celulele moarte. Astfel, pielea devine mai netedă, iar zonele uscate de piele și petele minore dispar, în plus, ridurile sunt atenuate. Exfoliantele, de asemenea, stimulează fluxul sanguin și activează procesul natural de reînnoire celulară, ceea ce reprezintă o metodă simplă de a obține piele impecabilă, ca machiată cu aerograful.

6) Retinolul sau serul pe bază de vitamina C

Nu uitați că aplicarea unui ser – un produs cu concentrație ridicată – este cea mai bună metodă de a îmbunătăți condiția pielii. Dacă vă întrebați cum să obțineți un ten ca machiat cu aerograful, testați un ser pe bază de vitamina C sau retinol – ambele ingrediente au proprietăți incredibile de atenuare a petelor pigmentare și de uniformizare a tonului pielii. Vitamina A este un pic mai puternică, are efect exfoliant și tratează chiar și liniile fine. Acidul ascorbic, pe de altă parte, este recomandat pentru pielea mai tânără care nu necesită tratament intensiv.

7) Trucuri de machiaj pentru piele impecabilă

Pielea ca machiată cu un aerograf nu trebuie să fie efectul îngrijirii pielii. Dacă nu doriți să vă îmbunătățiți sănătatea pielii sau nu aveți timp suficient pentru asta, puteți camufla imperfecțiunile. Rețineți doar că este doar o soluție temporară. Cum se aplică machiajul pentru a obține o piele impecabilă?

  • Neteziți pielea și adăugați strălucire folosind ulei ca bază de machiaj.
  • Alegeți un fond de ten cu capacitate mare de acoperire și aplicați-l în cantități mici.
  • Nu aplicați fondul de ten cu degetele, folosiți o pensulă cu vârf plat.
  • Utilizați o nuanță mai deschisă de fond de ten pentru a oferi pielii un aspect mai tânăr.
  • Utilizați un anticearcăn pentru a ascunde micile imperfecțiuni.
  • În ultimul rând, utilizați o pudră de matifiere, cu efect ușor de iluminare.